چگونه The Incredible Unfolds را به صورت آنلاین تماشا کنیم


ایسوس میزبان رویدادی به نام The Incredible Unfolds – با Zenbook 17 Fold OLED در جلو و وسط است.


ایسوس در IFA 2022 رویدادی را برگزار می‌کند و تمرکز بر روی Zenbook 17 Fold است. این لپ‌تاپ منحصربه‌فرد ابتدا در نمایشگاه CES 2022 معرفی شد، اما اکنون به نظر می‌رسد که در حال عرضه مناسب به بازار است. این رویداد The Incredible Unfolds نام دارد.


در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد این رویداد بدانید – و آنچه باید انتظار داشته باشید.


The Incredible Unfolds چه زمانی اتفاق می افتد؟

رویداد The Incredible Unfolds Asus در 31 آگوست 2022 ساعت 14:00 CEST برگزار خواهد شد. در اینجا زمان های بین المللی آمده است تا بتوانید تنظیم کنید:

ویدیوی روز جیبی
  • سانفرانسیسکو – 05:00 PDT
  • نیویورک – 08:00 EDT
  • لندن – 13:00 BST
  • برلین – 14:00 CEST
  • دهلی نو – 17:30 IST
  • توکیو – 21:00 JST
  • سیدنی – 22:00 AEST

نحوه تماشای آنلاین رویداد راه اندازی ایسوس

همه علاقه مندان می توانند با مراجعه به این صفحه در وب سایت ایسوس ثبت نام کنند و رویداد را به تقویم خود اضافه کنند. ما همچنین جریان ویدئو را در بالای این صفحه برای تماشای شما قرار داده ایم.

از عرضه ZenBook 17 Fold OLED چه انتظاری داریم

با رونمایی Zenbook 17 Fold OLED در CES، ما چیزهای زیادی در مورد آن می دانیم: UX9702 دارای صفحه نمایش 17.3 اینچی با وضوح 2560 در 1920 پیکسل است. این یک صفحه نمایش تاشو است که با صفحه کلید بلوتوث قابل جدا شدن بر کل سطح داخلی دستگاه تسلط دارد.

این دستگاه از نسل دوازدهم Intel Core i7، با گرافیک Intel Iris XE و فرمت به معنای قابل تنظیم بودن آن است، بنابراین می توانید به عنوان مثال در حالت تبلت از آن استفاده کنید. یک باتری 75 وات ساعتی وجود دارد، نمایشگر برای 30000 بار تست شده است و بلندگوهای Harmon Kardon نیز در قاب قرار گرفته است.

چیزی که قبلاً در هنگام راه اندازی کشف نکردیم این است که چه زمانی و کجا ممکن است بتوانید آن را بخرید، چیزی که انتظار داریم در این رویداد بشنویم. همچنین ممکن است ترفندهای دیگری نیز وجود داشته باشد که هنوز فاش نشده است.



منبع: https://www.pocket-lint.com/laptops/news/asus/160966-how-to-watch-the-asus-zenbook-launch-event/